BHV Blog

Rechtbank Leeuwarden kort ontruimd geweest vanwege gaslek

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in BHV

De rechtbank aan het Zaailand in Leeuwarden is dinsdagochtend korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslek. Zo'n 200 mensen stonden op straat. Het gaslek ontstond door graafwerk naast het gebouw, waarna de brandweer de mensen naar buiten stuurde. Het plein werd afgezet met linten en er zijn metingen gedaan. Monteurs van Liander hebben het gaslek gedicht. 

Trainen met de Zoll AED Plus

Naast het trainen met de Zoll AED Plus trainer 2 is het ook mogelijk om met de klinische AED te trainen. Hiermee kunt u laten zien wat de Realtime Feedback doet tijdens het reanimeren. Door de speciale CPR-D demo elektroden wordt de reanimatie diepte en de snelheid gemeten. Hierdoor merkt de gebruiker precies wanneer hij/zij goed reanimeert.

Zoll Realtime Feedback

  • Geplaatst op
  • Door Admin

In de AED’s van Zoll zit realtime feedback en dat betekend dat de Zoll AED’s u advies geven over de handelingen die u uitvoert. Door de speciale elektroden die bij deze AED’s zitten wordt zowel de diepte als de snelheid van de hartmassage gemeten. Indien dit niet op de juiste manier gebeurt zal de AED aangeven dat het beter kan. Indien de borst van het slachtoffer niet voldoende wordt ingedrukt zal de AED zeggen “DRUK HARDER”. De AED zal dit blijven aangeven totdat de juiste diepte wordt bereikt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »