Cederroth 2pack brandwondenkompres 10 x 10 cm

Artikelnummer: BHV.CDR.01900

Eerste hulp bij verbrandingen. Past in het eerstehulpstation.

Cederroth Burn Gel geeft een snelle afkoeling en effectieve pijnstillende werking bij verbrandingen. De koude zorgt ervoor dat de pijn en zwellingen verminderen en voorkomt dat er dieper in de huid schade wordt aangericht. Cederroth Burn Gel spray en kompressen koelen net zo effectief als stromend water en bevorderen daarmee het genezingsproces.

Productvoordelen
- Snelle afkoeling en snelle pijnstillende werking
- In water oplosbaar
- Niet giftig

2 kompressen 10x10 cm/doos

Gebruik

Verbrandingen moeten snel worden behandeld, daarom is het heel praktisch Burn Gel zowel thuis, op het werk als op reis bij u te hebben om het beste voorbereid te zijn. Speciaal op plaatsen waar geen schoon stromend water te vinden is. 

Cederroth Burn Gel spray en kompressen worden gebruikt bij oppervlakkige en gedeeltelijk diepe brandwonden, verbrandingen, zonnebrand, elektrische verbrandingen en tevens bij jeuk die bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door brandnetels, kwallen of insectenbeten. Het koelende effect werkt tot 2 uur. Het kompres kan buiten op verbrande kleding worden aangebracht. 

Bevat op water gebaseerde (>90% water) gel met natuurlijke antiseptische Tee Tree Oil (Melaleuca-olie) - die een goed gedocumenteerde bacterieremmer is en helpt als bescherming tegen bijkomende infecties. 

2 kompressen 10x10 cm/doos

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »