Cederroth Eye Wash Station incl. pleisterdispenser

Artikelnummer: BHV.CDR.909

Het Cederroth oogdouchestation is ontworpen om snel hulp te kunnen krijgen.

Het station heeft plaats voor 2 flessen die automatisch worden geopend wanneer ze uit de houder worden gedraaid. De flessen zijn zodanig vorm gegeven dat het oog ca. 1,5 minuut met een rijke stroom wordt gespoeld. Ze hebben de langste houdbaarheidstijd van 4,5 jaar op de markt.

Afmetingen van het station: B 29 x H 56 x D 12 cm.

Wordt geleverd incl. 2 oogspoelflacons van 500 ml. 

Hygiënische klep
Een transparante klep met rubberen rand beschermt de flessen tegen stof en vuil die op het station terecht komen, zodat het zelfs in een blootgestelde omgeving kan worden geplaatst 

Gebufferde vloeistof verhoogt de kans de ogen te redden
Cederroth oogdouche werkt zodanig dat de pH-waarde van het oog wordt geneutraliseerd, d.w.z. deze heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren wat een sneller resultaat geeft dan een normale steriele zoutoplossing Het effect is in het algemeen sterker op alkaliën dan zuren. 

Plaats voor extra keuzeartikelen
Het oogdouchestation bevat een extra ruimte voor eigen keuzeartikelen, bijv. bloedstelpende verbanden, veiligheidsbril of handschoenen 

Gemakkelijk bij te vullen
De transparante klep maakt het eenvoudig te zien of het tijd is met een oogdouche bij te vullen. 

Creëer uw eigen eerstehulpafdeling. 
Plaats een eerstehulpstation op naast een oogdouchestation om maximaal voorbereid te zijn. 

Pleisterautomaat
Het station is ook uitgerust met een Salvequick pleisterautomaat. De pleisters in deze nieuwe automaat worden naar beneden getrokken om te voorkomen dat men de overige pleisters vuil maakt of met bloed besmeurt. De pleisternavullingen zitten muurvast in de automaat om te verzekeren dat er geen verdwijnen. De lege navullingen worden eenvoudig losgemaakt met een speciale sleutel. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »