Honeywell XC70 Koolmonoxidemelder

Artikelnummer: XC-70

De compacte Honeywell XC70 heeft een 7 jaar lithium batterij en slaat snel alarm wanneer er koolmonoxide wordt gedetecteerd. Naast de 90 dB harde toon geeft deze melder ook een duidelijk lichtsignaal “Evacueer deze ruimte”. Deze Honeywell CO melder heeft een testknop, een alarmgeheugen en gebeurtenislog. De XC70 CO melder is meervoudig gecertificeerd en voldoet aan de hoogst mogelijke Europese kwaliteitsstandaard. De XC-serie koolmonoxide melders van Honeywell zijn kwalitatief hoogwaardige koolmonoxide melders die het gevaar van koolmonoxide probleemloos detecteren. Batterijvervanging is niet nodig. Deze koolmonoxide melders hebben een automatische zelfcheck. Hierdoor zorgt het apparaat dat het altijd operationeel is. Daarnaast checkt het of zowel de sensors als alle elektronica goed werkt.

Sensor
De sensor speelt een belangrijke rol bij een goede CO-detectie. Honeywell gebruikt haar eigen elektrochemische cellen: Ecosure X® (10 jaar productleven en garantie). Honeywell garandeert dat door haar ervaring en de strikte kwaliteitscontroles dat de cellen gedurende het hele productleven van het alarm blijven functioneren en geeft daar ook garantie op.

  Nieuw model 2019: uitleesbaar met app
Met deze gratis Honeywell app leest u alle informatie uit op uw telefoon zoals batterijstatus, alarm verleden, status van de melder en of de melder van de grondplaat is geweest.

 

Display

Nee

Garantie

7 jaar

Detectie

Koolmonoxide

Sensor

Ecosure®

Testknop

Ja

Certificering

NEN 50291-1:2010

Batterij Vervangen Signaal

Ja

Batterij

7 jaar (accu)

Hush-knop

Ja

Koppelbaar

Koppelbaar met XW100

Extra uitvoering

Uitleesbaar met App

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »