Werken bij BHV Voordeelwinkel BV

Franstalige Medewerker Customer Service | BHV Voordeelwinkel BV | Middelburg |

Bonjour! Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Franstalige Medewerker Customer Service. Ben jij een ster in de Franse taal, vind je het leuk om mensen te helpen en is Nederlands voor jou ook geen probleem? Lees dan gauw verder!

Wat voor een bedrijf zijn wij?

BHV Voordeelwinkel BV is actief in de Benelux en gaat nu uitbreiden naar Frankrijk. Sinds 2013 leveren wij verbandmiddelen, Tourniquets, Stop de Bloeding sets, brandblussers en andere veiligheidsproducten. Omdat we hard blijven groeien zijn we op zoek naar versterking voor onze customer service.

Wát is jouw takenpakket?

Je beantwoordt vragen van onze Franse klanten, en ondersteunt bijvoorbeeld bij offertes. Je vertaalt een tekst voor op de website naar het Frans, of vertaalt iets voor de marketingafdeling. Geen dag is hetzelfde en je kunt jezelf hier écht ontwikkelen!

Nog geen ervaring met onze producten? Geen enkel probleem. Wij vinden enthousiasme en de wil om te leren veel belangrijker. Jij en je collega’s helpen elkaar en je kunt alles vragen!

Wanneer is deze baan voor jou?

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Frans en Nederlands
  • Je vindt het leuk om mensen te helpen
  • Je kunt je geduldig opstellen, en communiceert op professionele wijze met de klant
  • Je bent op korte termijn beschikbaar, en houdt van aanpakken; handjes uit de mouwen!

Wat wij jou te bieden hebben

Natuurlijk staat hier een en ander tegenover. Wat we hier direct klaar hebben liggen is een contract met een marktconform salaris, welke natuurlijk verlengd wordt bij een prettig verblijf!, 200 uur per jaar om te chillen (o.b.v. 40 uur) en bovenal een ontzettend aantrekkelijke en inspirerende omgeving om in te werken. Goede arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Is deze baan iets voor jou? Reageer dan voor 10 december door middel van je motivatiebrief en CV te mailen naar: [email protected].
Heb je vragen over deze vacature? Bel Albert Dijkstra op nummer: 0118 – 236 071

Soort dienstverband: vanaf 24 uur per week

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »