Zoll CPR-D Elektroden, vervang ze tijdig!

€125,00
Artikelnummer: 8900-0800-01

Zoll CPR-D Elektroden

Vervangende elektroden voor uw Zoll AED Plus of Zoll AED Pro. Op de oude elektroden staat een verloopdatum, wij adviseren om de elektroden te vervangen voor deze datum. Voorkom dat de elektroden niet meer bruikbaar zijn.

De elektroden gaan minimaal 5 jaar mee en kunnen simpel vervangen worden door de stekker uit de AED te trekken en de nieuwe stekker er weer in te steken.

De batterijen van de Zoll AED Plus gaan ook ongeveer 5 jaar mee, wij adviseren om ze tegelijk met de elektroden te vervangen.

 

Hoe vervang je de CPR-D Elektroden?

 

De elektroden van de Zoll kunt u heel makkelijk vervangen. Nadat de klep van de AED is geopend kunt u de stekker van de elektroden uit de AED trekken. Vervolgens kunt u de stekker van de nieuwe elektroden in de AED steken. Aan de nieuwe elektroden zit een setje met een scheermesje, schaar(tje) en beademingsdoekje. Mogelijk kan hierdoor de klep niet goed dicht van de AED. Indien u de AED bij ons gekocht heeft dan heeft u van ons een Safeset gekregen of u heeft deze zelf aangeschaft. In dat geval kunt u het setje aan de elektroden verwijderen zodat de AED makkelijker dicht kan.
Als u ervoor zorgt dat het gele label van de elektroden uit de gleuf van het klepje steekt, dan hoeft u de AED niet open te maken om de houdbaarheid van de elektroden te controleren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »